Brian minter: we moeten allemaal offers brengen om de opwarming van de aarde te verzachten

Brian Minter: We moeten allemaal offers brengen om de opwarming van de aarde te verzachten.

Begin je dag met Zonsopgang, een roundup van B. nieuws en meningen die direct in je inbox worden uitgebracht.

Begin je dag met Zonsopgang, direct in je inbox afgeleverd.

Brian Minter: We moeten allemaal offers brengen om de opwarming van de aarde te verzachten.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat verder onderaan.

Brian Minter: We moeten allemaal offers brengen om de opwarming van de aarde te verzachten.

Brian Minter: We moeten allemaal offers brengen om de opwarming van de aarde te verzachten.

Het is aan ieder van ons om onmiddellijk een aantal kleine dingen te doen om kleine veranderingen te maken en leiderschap te tonen over klimaatverandering.

Bomen, zelfs die op daken, helpen de klimaatverandering te verminderen en steden leefbaarder te maken.

Recensies en aanbevelingen zijn onbevooroordeeld en producten zijn onafhankelijk geselecteerd. Postmedia kan een affiliate commissie verdienen van aankopen via links op deze pagina.

Het meest recente nieuwsbericht uit de Gemeenschap van Milieuwetenschappers waarschuwt dat we nu in een ernstige klimaatcrisis zitten, en we moeten onmiddellijk veranderingen doorvoeren om de opwarming van de aarde te helpen verminderen.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat hieronder verder.

Het is een ongelooflijk complexe kwestie, en weinig mensen echt begrijpen alle gevolgen van het maken van een dramatische verschuiving in de werelden hoog geïntegreerde infrastructuren. Alles wat overheden doen zal uiterst controversieel zijn en zal elke persoon in elk land beïnvloeden. Mensen aanmoedigen om uit hun comfortzones te verhuizen en hun levensstijlen en gewoonten in een meer milieuvriendelijke richting te verschuiven lijkt een onmogelijke taak.

We verontschuldigen ons, maar deze video heeft gefaald om te laden.

tik hier om andere video's van ons team te zien.

Brian Minter: We moeten allemaal offers brengen om de opwarming van de aarde te verzachten.

Ik werd getroffen door een interview over CBC's De Nationale toen Ian Hanomansing twee prominente milieuwetenschappers vroeg wat ieder van ons kan doen. Beiden reageerden door te zeggen dat gelijkgestemde mensen samen te krijgen om positieve veranderingen te beïnvloeden essentieel is om dit probleem op te lossen. Hoewel dit in zekere mate waar is, de meesten van ons gewoon luisteren naar deze klimaatwaarschuwingen, gaan dan door met ons dagelijks leven, wachtend op iemand anders om deze crisis hopelijk te helpen oplossen, zonder ons te veel te verstoren.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat verder onderaan.

Ik kan dat denkproces niet accepteren. Het is aan ieder van ons om onmiddellijk een aantal kleine dingen te doen om kleine veranderingen aan te brengen en om wat leiderschap te tonen. Auto's steeds strategischer rijden, minder water gebruiken en opnieuw nadenken waar het heen gaat, onze kamertemperaturen gematigder houden in de zomer en winter, lokaal en verstandig winkelen om afval te verminderen, minder modebewust te zijn, dingen langer te laten duren, minder vuilnis produceren, meer recyclen, composteren wat je kunt, dit zijn allemaal kleine dingen die kleine verschillen zullen maken.

Wanneer 38 miljoen Canadezen beginnen te denken op deze manier, het kan een significante impact maken. Het maakt niet uit dat veel mensen zullen denken dat dit alles onbelangrijk is in een wereldwijde context. Wat telt is dat ieder van ons, die deze houding delen en kleine acties ondernemen, leiders worden.

Deze advertentie heeft nog niet geladen, maar uw artikel gaat hieronder verder.

Boomdakjes helpen afkoelen en luchtverontreiniging in steden verminderen.

Aangezien dit een lifestyle column is, is de relevantie hier wat ieder van ons kan doen om te helpen het milieu te verbeteren. Mijn go-to persoon in dit gebied is Bill Hardy, een goede vriend die in het bestuur van de Canadese Verpleegkunde Landschap Vereniging (CNLA), is voorzitter van de Internationale Vereniging van Tuinbouwproducenten en is in de Groene Steden Commissie. De CNLA, trouwens, werkt met het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen om te adviseren over het planten van twee miljard bomen in de komende 10 jaar tegen een geschatte kostprijs van $3. 16 miljard, die is ongelooflijk laag gezien de groothandelskosten van bomen vandaag.

Om dit in enig perspectief te plaatsen, is ongeveer 94 procent van de Canadese bossen in handen van de overheid en moeten geoogste bomen worden vervangen door zaailingen voor de volgende generaties. Dit komt neer op 500 miljoen zaailingen die elk jaar worden geplant, aldus Seamus ORegan, minister van Natuurlijke Hulpbronnen, zoals gerapporteerd in het Landschap Trades magazine.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder hieronder.

Hetzelfde artikel citeert de Amerikaanse Vereniging voor de Ontwikkeling van de Wetenschap, opmerkend dat als 500 miljard bomen werden geplant op de juiste plaatsen over de hele wereld, het zou elimineren twee derde van de koolstofemissies die sinds het begin van de Industriële Revolutie.

Echter, bomen nemen de tijd om te groeien, en het planten van 500 miljard bomen zal alleen helpen als we manieren kunnen vinden om de huidige uitstoot drastisch te verminderen. In werkelijkheid, het komt terug naar ons als individuen. Zoals Hardy zegt, Kleine dingen ook belangrijk, en we hebben allemaal meer invloed dan we beseffen.

Slechts vijf procent van het aardoppervlak is bedekt door steden, maar dat is waar de meeste koolstofemissies ontstaan en waar warmte-eilanden bestaan. Hoewel bevolkingsdichtheid belangrijk is in termen van leefruimte, beperkt het ook de hoeveelheid groene ruimte en de mogelijkheden voor boomaanplanting.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat hieronder verder.

Hardy wijst erop dat een van de beste manieren om een oplossing te vinden, afkomstig is van professor Cecil Konijnendijk van den Bosch, directeur bij het Nature Based Solutions Institute en tevens directeur van het UBC Master of Urban Forestry Leadership programma.

Konijnendijk van den Bosch en zijn medewerkers voeren een 3/30/300 regel in om niet alleen ons milieu te verbeteren, maar ook om het welzijn van mensen in alle steden over de hele wereld te verbeteren. Gewoon gezegd, betekent dit dat voor een goede geestelijke gezondheid en algemeen welzijn, iedereen in staat moet zijn om ten minste drie gevestigde bomen vanuit hun huis te zien.

Ten tweede, in termen van een stedelijk bos, zou het doel moeten zijn een 30% boomdak in elke buurt. Dit zou een lange weg gaan naar het verbeteren van de koeling, het verminderen van luchtvervuiling en het verminderen van lawaai, evenals het verbeteren van de geestelijke en fysieke gezondheid.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onderaan.

Ook is het van cruciaal belang om op zijn minst een groenoppervlak van één hectare binnen een 300 meter lopen van uw huis te hebben. Idealiter zou het een lineaire groene ruimte moeten zijn die veilig is en binnen een vijf-tot-tien minuten lopen.

Hardy gelooft dat dit 3/30/300 concept een holistische benadering is om mensen welzijn te verbeteren en stedelijke milieukwesties te verlichten. Hij vindt ook dat we regeringen, ontwikkelaars en stedenbouwkundigen moeten beïnvloeden om in deze richting te gaan.

Ik vroeg Hardy over de kwestie van gras en het toestaan van het te gaan bruin in de zomer. Het is meer dan een water probleem wanneer het gaat om zo veel gazons, zowel openbare als particuliere. We verliezen het koeleffect van grasmat, dat is aanzienlijk, evenals de productie van zuurstof en koolstof sequesting. Met de weinige hoeveelheid water nodig om gazons levensvatbaar te houden, zijn de moeite waard te overwegen wat te doen met gazons. Hardy wijst op een Colorado State University publicatie, De verborgen waarde van landschap: Implicaties voor droogte Planning die maakt een sterke zaak voor het gebruik van net genoeg water in de zomer om onze hele landschappen in leven en goed te houden.

We moeten allemaal de verantwoordelijkheid nemen voor de vele uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd in onze zeer serieuze strijd tegen de opwarming van de aarde, niet alleen door energiebewuster te zijn en ons persoonlijke afval te snijden, maar ook door onze huizen en steden te vergroenen en positieve veranderingen in onze omgeving te beïnvloeden. Het is de moeite waard om te herhalen wat Hardy zegt: Kleine dingen zijn belangrijk.

Deel dit artikel in je sociale netwerk.

Brian Minter: We moeten allemaal offers brengen om de opwarming van de aarde te verzachten.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat verder hieronder.

Er was een fout, geef een geldig e-mailadres.

Als je het niet ziet, kijk dan alsjeblieft in je spammap.

Het volgende nummer van Vancouver Sun Headline News zal binnenkort in je inbox zitten.

We kwamen een probleem tegen waarbij je je aanmeldde.

6: 946 nieuwe gevallen, 11 sterfgevallen over drie dagen

Dan Fumano: Vancouver politie zal geen COVID-19 vaccinaties nodig hebben, in tegenstelling tot andere afdelingen.

COVID-19: Delta variant meer een zorg dan Omicron: B.

Foto's tonen belachelijk grote goudvissen die Canadese haven overnemen nadat ze in het wild zijn vrijgelaten.

paar heeft twee appartementen in hun huis een voor haar kinderen, een voor zijn.

Postmedia is toegewijd aan het onderhouden van een levendige maar civiele forum voor discussie en moedigen alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Reacties kunnen tot een uur voor matiging duren voordat te verschijnen op de site. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben ingeschakeld e-mail notificaties zult u nu een e-mail ontvangen als u een antwoord op uw reactie, er is een update naar een commentaar thread die u volgt of als een gebruiker die u volgt opmerkingen.

voor meer informatie en details over het aanpassen van uw.

365 Bloor Street East, Toronto, Ontario, M4W 3L4.

© 2021 Vancouver Sun, een divisie van Postmedia Network Inc. Ongeautoriseerde distributie, transmissie of republikatie strikt verboden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw inhoud (inclusief advertenties) te personaliseren en laat ons toe om ons verkeer te analyseren.

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze.

Deze zorgt voor nog een paar extra nuttige voedingsstoffen waar de Cycas revulta van houdt.

Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater.

Gebruik 1/4 van de dosering welke staat aangegeven op de verpakking van de . Beter te weinig dan teveel water geven!. Belangrijkste punten voor succesvol een Cycas houden:. (de Cycas is niet winterhard in Nederland):  Temperaturen tot tegen het vriespunt is nog net mogelijk voor een Cycas maar dan moet de plant echt beschermd worden of naar binnen gehaald als hij buiten staat. Cycas panzhihuaensis - stam 60 cm - totale hoogte 170 cm - pot Ø 45 cm [PALLET]. De basisregel hier is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Cycas revoluta - totale hoogte 70-90 cm - pot Ø 19 cm. De basisregel is: Iedere week een beetje water geven. De bloemen op de vrouwelijke exemplaren zijn nauwelijks zichtbaar.

Alleen op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!.

Meld u nu aan voor extra informatie of nieuwe producten. De Cycas groeit zeer langzaam dus verpotten hoeft maar af en toe te gebeuren met een regelmaat van ongeveer 3 jaar. Speciale voeding voor palmen, een keer per maand. Plaats deze kamerplanten daarom niet te ver van het raam. Cycas panzhihuaensis - stam 60 cm - totale hoogte 190 cm - pot Ø 55 cm [PALLET]. Blijft de luis terugkomen, gebruik dan chemisch of biologisch bestrijding. Op elke plant in pot, besteld bij Directplant, zit 2 maanden groeigarantie. Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. bezorging naar de Waddeneilanden.

Gebruik ook speciale Vredespalm plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien.

De Cycas Revoluta bij je thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Verpotten is daarom niet vaak nodig.  Verpot de plant in de lente of direct na aanschaf. Indien een gehele 'veer' geel is knip je deze bij de stam af.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost cycas palm informatie

Laat niet winterharde soorten als kuipplant overwinteren op een lichte en vorstvrije plek en zet ze vanaf half mei weer buiten.

Soorten die 123planten regelmatig verkoopt, zijn: Cycas Revoluta, Cycas Rumphii.

Veel bladverliezende bomen verkleuren prachtig voor ze hun blad laten vallen. U kunt deze het beste voorzichtig laten wennen. Maar om de bladeren mooi diep groen en sterk te houden raden wij aan om de voeding aan te vullen met het gespecialiseerde voedingsmiddel [Palm Focus]. Vaak geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag al aan huis geleverd. Uw planten worden pas bij diverse gespecialiseerde kwekers verzameld, nadat uw bestelling is geplaatst. Echter, sproei nooit wanneer de plant in de volle zon staat, de druppeltjes werken als vergrootglas en zal het licht bundelen en door de bladeren laten branden. Schrijf de eerste beoordeling over dit product. Ook raden wij aan om de palmboom wat mooier te maken door de lelijke puntjes er simpelweg af te knippen met een schaar.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Door deze innovatie blijven alle bladeren van de plant in goede staat tijdens het vervoer. Ook raden wij aan een zak hydrokorrels onder de kluit uit te gieten. Wat is een gunstige standplaats voor deze Vredespalm?. De Cycas wordt vooral gewaardeerd vanwege zijn sierlijke bladeren op een stoere en robuuste stam. In het groeiseizoen (April September) is het voldoende om ongeveer 1x per maand de plant te voeden met een geschikte palm voeding of gedroogde koemest. Planten besteld t/m zondag kunnen vanaf donderdag worden bezorgd.

Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode.

Mocht de plant binnen deze periode geen leven meer vertonen, zeg het ons. Wanneer dit het geval is bij een blad kunt u simpelweg de stengel doorknippen vlakbij de stam. in een doos gestopt en met de pakketdienst bij u afgeleverd, planten versturen per pakketdienst is niet bevordelijk voor de planten. Snoeien is geen noodzakelijke handeling bij een Cycas, de plant groeit zeer langzaam en vormt geen verstikking.

Bescherm matig winterharde exotische planten bij strenge vorst met een laag stro of takken of pak ze in met speciale folie of vliesdoek.

Enkele absolute herfstkleurtoppers behoren tot de esdoorns (Acer), een bomengeslacht met meer dan 150 soorten en. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Te lang vocht aan de wortels zal al snel wortelrot veroorzaken en tot het einde van de plant leiden. De Vredespalm met een grootte van 80 cm en een doorsnee van 24 cm kost ongeveer 129,95. Cycassen kunnen niet gesnoeid worden om de plant kleiner te maken, wel is het verstandig lelijk blad te verwijderen. Hij kan dan beter vocht opnemen uit de grond en is daardoor sterker en stabieler. Het helpt zeker in bepaalde behoeftes van de plant. De meeste plantenwinkels leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij.

Let op: Er staan geen planten van Directplant op voorraad bij een ophaalpunt.

Dikke schildluizen komen ook wel voor, die zijn lastig te bestrijden en het is belangrijk om de plant goed in de gaten te houden zodat u er snel bij bent als de schildluis opduikt.

Directplant geeft op elke bestelde tuinplant, boom en struik groeigarantie!. Cycas revoluta - stam 45-60 cm - totale hoogte 140-160 cm - pot Ø 48 cm [pallet]. Zorg daarvoor dat de grond is uitgedroogd voordat u hem weer water geeft. van een categorie weergave met floatingbasket aangeroepen als er attributen geselecteerd moeten worden. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. In de winter mag de grond gerust 4 tot 6 weken droog staan. Cycassen staan het liefst op een gemiddelde tot een .

Herhaal dit na een week en houdt ze goed in de gaten, gaan de luizen verkleuren of vallen ze af heeft u ze succesvol bestreden.

Het is daarom van belang dat de grond uitdroogt alvorens deze binnenplant opnieuw water krijgt. Er mag absoluut geen laagje water onderin de pot komen te staan, dit vergroot de kans op wortelrot. Hydrangea Annabelle, snoeien en hoe te houden. Denk jij dat die prachtige kleur van de bloemen komt? Dus niet! Het zijn de schutbladeren die de Bougainvillea haar kleur geven. In de zomer dient hij water te krijgen wanneer de grond droog aanvoelt, terwijl in de winter deze plant makkelijk 2 weken droog mag staan.  Indien dit wel het geval is raden wij aan deze direct te verwijderen met een harde waterstraal. Cycas revoluta is niet winterhard, wij adviseren om de plant als kuipplant te gebruiken. Plaats deze woonplant in een pot die minimaal 20% breder is en gebruik . Dit kan betekenen dat er teveel water is afgegeven.

Uw aanvraag voor een hoveniers offerte is ontvangen!.

Bougainvillea is dé mediterrane sfeermaker voor je tuin, terras of balkon. Dit verschil zorgt ervoor dat het water niet van de kluit afloopt wanneer u water geeft. Wanneer u ervoor kiest uw Cycas rumphi te verpotten, kies dan een mooie pot van 2x de grootte van de kluit. Cycas panzhihuaensis - stam 60 cm - totale hoogte 170 cm - pot Ø 55 cm [PALLET].

Denk bijvoorbeeld aan een plek op zolder of in de slaapkamer.

Cycas panzhihuaensis - stam 60 cm - totale hoogte 200 cm - pot Ø 45 cm [PALLET]. Deze familie heeft slechts 30 soorten. Cycas revoluta is een Cycaspalm die breed wordt. Er zijn eigenlijk vier belangrijke punten waar je aan moet denken als je een Cycas palm succesvol wilt houden binnen en/of buitenshuis. Vredespalm thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?. Diervilla HoneyBee, Vlinders en Bijen krijgen er niet genoeg van!.

Gemakkelijk een kasje maken om je zaaigoed te beschermen tegen koude.

Inname van blad kan gezondheidsproblemen opleveren. Het zorgt voor een betere gezondheid van de plant, het verwijdert stof, en ook nog eventueel ongedierte. Het is ook mogelijk dat de palm van een plek met veel/weinig licht is overgeplaatst naar een plek met een andere hoeveelheid licht. De hoeveelheid water is afhankelijk van onder andere de temperatuur, grootte, aantal bladkransen en lichtintensiteit. Uw palmboom is zeer dankbaar voor deze voeding en zal u belonen met glanzende diep groene bladeren en een gezonde sterke wortels. Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant te kunnen laten doorgroeien. Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon.  Zoals hierboven al beschreven staat, kan je het gele blad het beste verwijderen.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen